Tekster

Journalistik, tekstforfatning, storytelling og alle de andre orddiscipliner, der rykker holdninger, mennesker, følelser … og bundlinjer
tekst
I Kompas er vi rundet af den gode historie, altså det budskab eller den fortælling, der har relevans og interesse for både afsender og modtager. At skrive og fortælle er en af vores kerneleverancer, og vi mestrer at formulere os til alle typer af målgrupper: hjemmegående, forskere, direktører, handicappede, kronisk syge, sygeplejersker, børn, gravide, ludomaner, radiologer, teens og så videre. Vi bruger sproget aktivt for at rykke modtagerne. Få dem til at føle noget. Få dem til at interessere sig for noget. Og få dem til at handle. Den skriftlige værktøjskasse tæller alt fra storytelling til assonanser, anaforer og adfærdspsykologi. Vi skriver aldrig noget, blot fordi det lyder godt. Vi skriver det, fordi det lyder godt OG har den effekt, som vi og vores kunder er ude efter.
Vil du eller dine kolleger blive endnu bedre til at skrive? Og ramme jeres målgrupper? Så laver vi skræddersyede skrivekurser.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

contact-kompas-kommunikation

Camille Aulkær Andersen

Partner / Chef for Kompas Healthcare

+45 51 90 05 83

contact-kompas-kommunikation

Bo Falsig

Partner / CEO

+45 27 14 41 20