Fremtidens miljørigtige varmeform

Vi har gennem tiden udviklet en model, der sikrer målbare resultater, som har resulteret i velinformerede borgere og en massiv udrulning af fjernvarme overalt i landet.

Flere og flere kommuner ønsker at bidrage til en grønnere fremtid og beslutter derfor, at deres indbyggere skal tilbydes fjernvarme, og det hjælper vi dem selvfølgelig gerne med.

Fjernvarmeselskaber skal tilbyde borgerne mere end blot et produkt, hvis de ønsker at gøre sig attraktive og fordelagtigt bemærket, når det kommer til opvarmningsformer. De skal inspirere deres kunder via målrettet kommunikation, vigtige budskaber og et kreativt univers, der tager udgangspunkt i en grønnere fremtid og matcher målgruppen

Vi har arbejdet med fjernvarme i mere end 10 år – og har gode erfaringer med at sikre opbakning og tilslutning til fjernvarme hos borgerne.

Fjernvarme er fremtidens miljørigtige varmeform, og hos Kompas Kommunikation er vi specialiseret i fjernvarme ned til mindste detalje. Samtidig med at vi kender produktet, er vi digitale, kreative og strategiske. Denne kombination har i mere end 10 år skabt gode resultater og sikret stor opbakning og tilslutning til fjernvarme hos titusindvis af borgere overalt i Danmark.

Vi hjælper vores kunder med skræddersyet borgerinvolvering, målrettet markedsføring og processtyring, der sikrer, at borgerne finder fjernvarme attraktivt.

Vi kan stå for bl.a. foldere, flettede breve, direct mails, biografreklamer, onlineberegnere, håndtering af proces og GDPR-sikker ejendomsdata, Facebook-opslag, vejskilte, animationsfilm, håndtering af kundehenvendelser, skoleundervisningsmateriale, PR og meget mere.

Hvordan hjalp vi Horsens med at blive endnu grønnere?

fjernvarme