Vi kender reglerne – og landskabet

I Kompas Kommunikation kender vi ENLI-reglerne, er certificeret i GDPR – og kan samtidig være strategiske, digitale og kreative. Kompas Kommunikation har siden sin begyndelse arbejdet med healthcare og pharma. Vores nuværende og tidligere kunder tæller både de største medicinal- og life science virksomheder i verden, en lang række danske og nordiske patientforeninger samt hospitaler og ministerier. Vi har arbejdet med flere end 60 forskellige terapiområder – og arbejder både nordisk, europæisk og naturligvis dansk.

Kompas Healthcare

Vi har lavet en kort film, der viser lidt om, hvad vi kan på healthcare – med et par klip fra nogle af vores seneste produktioner.

Er der noget, du er nysgerrig på at vide mere om? Så er du altid velkommen til at tage fat i os for en uforpligtende snak.

200+ kampagner om sygdom og medicinsk behandling

Vil du eller dine kolleger blive endnu bedre til at skrive? Og ramme jeres målgrupper?

Gennem årene har vi stået bag mere end 200 kampagner med sygdomsoplysning og medicinsk behandling som omdrejningspunkt, målrettet både patienter, pårørende og befolkning generelt samt HCP’er, politikere og KOLs inden for healthcare.

Vi lægger vægt på, at alle vores specialister inden for film, sociale- og digitale medier, grafisk design, tekstforfatning og brugerundersøgelser evner den sjældne kombination af det kreative og det regulatoriske.

Men vi er ikke kun et healthcare bureau. Løbende søger vi inspiration blandt de andre brancher, vi arbejder med, for hele tiden at kunne inspirere og bidrage til nye innovative måder at kommunikere sundhed på.

At være vores kunders trusted advisors, ligger os meget på sinde. Vi vægter den empatiske, ærlige og tillidsfulde relation ekstremt højt. Kun derved kan vi rådgive bedst, mest kreativt og samtidig etisk og lovgivningsmæssigt korrekt.

Og vi tror, det er derfor, vi oftest samarbejder med vores healthcare-kunder i rigtigt mange år.

Nysgerrig på bæredygtighed og sundhed?

Hvorfor er medicinalindustrien så afhængig af naturen

Hvordan kan vi hjælpe dig?