Vi er specialister i føde- og drikkevarer

Føde- og drikkevarebrands skal tilbyde deres kunder mere end blot et produkt, hvis de vil skille sig ud og skabe loyalitet. De skal være del af et helstøbt univers, baseret på design og kommunikation, der inspirerer hele vejen fra hylden i butikken til køkkenet derhjemme.

I Kompas arbejder vi derfor med kommunikation på alle retailplatforme

Fx produkt-pr, kædeaktiviteter, butiksudstillinger, sampling, events, influencer marketing og emballagekommunikation. Alt sammen baseret på de nyeste fødevaretrends og forbrugermønstre.

At kommunikere om fødevarer er en helt særlig disciplin – og lige så strengt reguleret som healthcare. Derfor kan det være lidt af en kunst at tænke ud af boksen uden at træde uden for linjerne. Men det er noget, vi har vist, at vi mestrer, blandt andet for nogle af de største danske og internationale brands som Santa Maria, 3-Stjernet, l’or, Carlsberg, Aalbæk Specialiteter, Paradis og Finax.

Du bliver, hvad du spiser”, lød det engang. Og det gælder sådan set stadigvæk. I kommunikation om fødevarer bliver kommunikation om sundhed og bæredygtighed også relevant. For det, vi putter i munden, siger en hel masse om vores holdninger, viden og politiske ståsted, hvor vi bor og hvem vi er. Det tænker vi naturligvis også en hel del over, når vi udvikler og implementerer strategier for vores fødevarekunder.

Læs mere om vores arbejde:

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Lotte Christensen

Senior kommunikationsrådgiver

+45 42 64 14 40

Thomas Hartvig

Partner / Direktør

+45 21 65 96 70

Skal vi drikke en kop uforpligtende kaffe?

Så kan vi sparre om din virksomhed eller produkts udfordringer og muligheder – og om Kompas kan hjælpe.