Mød vores nye Paid Social Specialist

Vi har travlt og har udvidet vores digitale team med endnu en dygtig Kompas’er. Vi er derfor glade for at kunne byde Rasmus Petersen velkommen hos Kompas som Paid Social Specialist, og I kan lære ham lidt bedre at kende her…

Fra specialist i idræt til specialist i digitale og sociale medier. Rasmus har altid været glad for sport og bevægelse og var i en årrække sikker på, at han skulle gøre karriere inden for idræt og sundhed. Derfor har han også en bachelor i idræt fra Københavns Universitet. Dog måtte han erkende, at der var noget andet, der trak endnu mere i ham – nemlig hans interesse for digital markedsføring. Og derfor tog hans karriere en drejning, da han blev selvstændig marketingkonsulent. Nu er han på Kompas-holdet og det er vi rigtig glade for.

Tre hurtige til Rasmus:

Hvem er Rasmus?

Jeg er oprindeligt Roskildedenser og har i mine unge år brugt mange timer på plænen i den lokale fodboldklub. I dag bor jeg i Valby, men glæden for sport og bevægelse er der stadig. Og selvom jeg er bedst på grønsværen, så håber jeg at kunne vinde et par kampe om torsdagen, hvor Kompas spiller badminton.

Hvorfor Kompas?

Miljøet, den sociale og kollegiale stemning og de mange danske og internationale virksomheder og organisationer, som Kompas arbejder med. For mig er det utrolig vigtigt, at jeg arbejder et sted, hvor der er højt til loftet og god stemning, men hvor man også har stor respekt for hinanden. Og det fornemmede jeg hurtigt, at der var hos Kompas. Samtidig kan jeg godt lide at være et sted med en bred vifte af dygtige specialister inden for forskellige områder.

Derudover blev min interesse særligt fanget af Kompas’ mangeårige erfaring inden for sundhed og medicin. Jeg har ikke tidligere arbejdet med sundhed på den måde, Kompas gør – men jeg elsker en udfordring. Jeg glæder mig til at kunne kombinere min interesse for sundhed og digital markedsføring og hjælpe Kompas’ kunder med at styrke deres digitale og sociale tilstedeværelse.

Hvad håber du på at kunne bidrage med hos Kompas?

Som sagt elsker jeg udfordringer – men jeg kan også godt lide selv at udfordre det eksisterende. Jeg kan godt lide at komme med nye perspektiver og ideer, og jeg tror på, at jeg kan være med til at give nye inputs til eksisterende normer på den digitale front. Som Paid Social Specialist håber jeg på, at jeg kan være med til at drive den digitale markedsføring og bureauet til nye højder.