Kompas udvider partnerkredsen

Fra venstre mod højre: Thomas Hartvig, Lotte Christensen, Bo Falsig og Camille Aulkær Andersen fejrer partnerudvidelsen med vandring og et glas på Kullen i Sverige.

Lotte Christensen er ny partner hos Kompas Kommunikation, hvis partnerkreds dermed udvides fra tre til fire. Det betyder således, at halvdelen af partnerkredsen nu igen er kvinder. En stærk evne til at drive forretning, dyrke langvarige relationer og et ønske om at skabe en arbejdsplads med motiverede og kompetente kolleger har rykket Lotte op i partnerkredsen.

Det nyeste medlem af partnergruppen hos Kompas kommer fra egne rækker. Lotte Christensen startede som praktikant i Kompas Kommunikation for 11 år siden og sidder i dag som senior rådgiver og HR-chef. Og nu er hun blevet partner og dermed medejer af bureauet sammen med Camille Aulkær Andersen, Thomas Hartvig og Bo Falsig.

De tre eksisterende partnere glæder sig til at få Lotte ombord i partnerkredsen. Årsagerne er mange:

”Først og fremmest er Lotte en uundværlig del af forretningen. I mange år har hun haft ansvar for nogle af vores vigtigste kunder. Hun har formået i samarbejde med sine teams at levere opgaver til stor tilfredshed for kunderne, så de bliver hos os længe – og det er godt både ift. indtjening og stabilitet i vores bureau, og selvfølgelig også hos vores kunder”, fortæller direktør og partner, Camille Aulkær Andersen.

”Lotte har i flere år været det fjerde ben i lederkredsen, som bl.a. har haft ansvaret for HR og dermed at rekruttere, onboarde og fastholde medarbejderne, så de er glade for at være hos Kompas, leverer gode resultater for vores kunder og løbende udvikler sig i takt med vores og deres egne ønsker. I en virksomhed, hvor people is everything, er det naturligvis afgørende at prioritere HR – og med udnævnelsen af Lotte som partner vil vi gerne vise, at netop HR også hører hjemme i partnerkredsen i Kompas”, fortæller Bo Falsig, der er stiftende partner og CEO.

”Ud over ansvaret ift. både kunder og medarbejdere har Lotte de seneste år vist stor interesse og forståelse for selve forretningen Kompas. Dvs. hvordan vi driver vores bureau både økonomisk og mandskabsmæssigt, og hvordan vi løbende udvikler os i takt med teknologi, medier og de sten på vejen, man som bureau møder fra tid til anden. Lottes forretningsforståelse ift. både Kompas og verden udenfor hænger bl.a. sammen med, at hun er startet som praktikant i 2011 og i de efterfølgende 11 år har arbejdet sig op i bureauet med flere og flere kompetencer og ansvarsområder under vingerne. Vi er super stolte over Lottes foreløbige rejse i Kompas, og vi glæder os til at få hende ombord i partnerkredsen”, fortæller stiftende partner og direktør Thomas Hartvig.

Også den nye partner glæder sig til at fortsætte rejsen med Kompas:

’Der er mange, der igennem årene har spurgt mig, om jeg ikke skulle prøve noget andet end Kompas. For min generation og i bureaubranchen generelt er det ret usædvanligt at have været det samme sted i så mange år, men min tid på Kompas har været fuldstændig forskellig gennem årene. Vi var et helt andet sted for 11 år siden, da jeg startede som praktikant, end vi er i dag. Og jeg har også haft mange forskellige titler igennem årene. Derfor har jeg heller aldrig nogensinde følt, at jeg har stået stille. Indimellem har jeg da tænkt, om jeg ville kunne udvikle mig mere ved at skifte job, men jeg er altid nået frem til, at græsset ikke altid er grønnere på den anden side. Jeg glæder mig meget til – mere officielt – at være med til at løfte og videreudvikle Kompas og forhåbentligt gøre det til en af de mest eftertragtede arbejdspladser i branchen,’ fortæller Lotte Christensen, der således er ny partner og HR-chef i Kompas Kommunikation.