Digital & Social

Strategiske medieindkøb på tværs af platforme, kortlægning af den digitale brugerrejse, SEM/SEO, community management, SOME … ja, vi kunne blive ved

Vi rådgiver og hjælper vores kunder med at lægge en digital strategi, der understøtter forretningsmålet. Vi står også for community management på de sociale medier og producerer kreativt indhold, der skaber engagement på tværs af platforme.

Med udgangspunkt i en digital strategi binder vi hele kommunikationsindsatsen sammen i én digital brugerrejse, der sikrer, at de forskellige digitale indsatser spiller sammen og understøtter hinanden. På den måde får vores kunder et større samlet udbytte af de enkelte investeringer.

For at kunne give vores kunder bedre service – og indsigter, de kan tage med videre – arbejder vi med digitale dashboards, der giver fuld gennemsigtighed i vores arbejde på de digitale platforme. Det gør den digitale strategi til et dynamisk samarbejde mere end bare én isoleret leverance.

Vi kan bl.a. hjælpe med:

  • Strategiudvikling
  • Udvikling af redaktionsplaner
  • Community management
  • Digital distribution (SoMe + Google Ads)

  • Søgemaskineoptimering
  • Digitale dashboards til afrapportering
Læs om pharma på sociale medier her

 

Vi er Facebook Blueprint-certificerede, hvilket med andre ord betyder, at vi faktisk er mega gode til annoncering på Facebook og Instagram.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Bo Falsig

Partner / CEO

+45 27 14 41 20

Lotte Christensen

Senior kommunikationsrådgiver

+45 42 64 14 40

Skal vi drikke en kop uforpligtende kaffe?

Så kan vi sparre om din virksomhed eller produkts udfordringer og muligheder – og om Kompas kan hjælpe.