KOMPETENCER

Digital & Social

Strategiske medieindkøb på tværs af platforme, kortlægning af den digitale brugerrejse, SEM/SEO, community management, SOME … ja, vi kunne blive ved

Vi rådgiver og hjælper vores kunder med at lægge en digital strategi, der understøtter forretningsmålet. Vi står også for community management på de sociale medier og producerer kreativt indhold, der skaber engagement på tværs af platforme.

Med udgangspunkt i en digital strategi binder vi hele kommunikationsindsatsen sammen i én digital brugerrejse, der sikrer, at de forskellige digitale indsatser spiller sammen og understøtter hinanden. På den måde får vores kunder et større samlet udbytte af de enkelte investeringer.

For at kunne give vores kunder bedre service – og indsigter, de kan tage med videre – arbejder vi med digitale dashboards, der giver fuld gennemsigtighed i vores arbejde på de digitale platforme. Det gør den digitale strategi til et dynamisk samarbejde mere end bare én isoleret leverance.

Vi kan bl.a. hjælpe med:
Vi er Facebook Blueprint-certificerede, hvilket med andre ord betyder, at vi faktisk er mega gode til annoncering på Facebook og Instagram.