Digital rådgiving & medieindkøb

Vi er specialister i kommunikation på tværs af medier – og vi sikrer, at I får mest værdi ud af jeres annoncebudget. Vi står meget gerne for både udvikling af kampagnemateriale, marketingstrategi og selve medieindkøbet, så I kan nøjes med at samarbejde med ét bureau.

Digital rådgivning

Vi bliver mere og mere digitale og mediemarkedet således også mere komplekst. Der opstår hele tiden nye muligheder og behovet for den erfarne rådgiver har aldrig været større.

Vi rådgiver og hjælper vores kunder med at lægge en digital strategi, der understøtter forretningsmålet. Vores medieafdeling er det første og det sidste led i kæden af markedsføring. De står for den strategiske planlægning af selve kampagnen, opsætning af tracking samt selve eksekveringen af kampagnen.

Vi hjælper også meget gerne med at besvare eventuelle spørgsmål og kommentarer, der måtte komme i kommentarsporet på sociale medier. Vi har erfaring med alt lige fra fødevarer til specifikke sygdomsområder, herunder potentielle bivirkningsindrapporteringer. Vi har et erfarent team, der årets 365 dage sikrer, at alle kommentarer og beskeder bliver læst og håndteret.

Medieindkøb

Vi sidder et erfarent team til at sikre mediainvesteringen indkøbes og optimeres mest effektivt, så vores kunders afkast maksimeres. Selv den bedste strategi kan ende i en fiasko, hvis indkøbet ikke er gennemtænkt og optimalt.

Vi sikrer, at I får mest værdi ud af jeres annoncebudget – og hvis I ønsker det, tager vi jer meget gerne med i maskinrummet undervejs i kampagnen, så vi sammen kan optimere og justere kampagnen.

Her kan I læse om alt det andet, vi også er gode til, fx udvikling af kreative koncepter, film, animationer, podcasts og PR.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Rasmus Petersen
Paid Social Specialist
+45 21 95 60 38