Digital rådgivning & medieindkøbKompetencer

Vi er specialister i kommunikation på tværs af medier – og vi sikrer, at I får mest værdi ud af jeres annoncebudget. Vi står meget gerne for både udvikling af kampagnemateriale, marketingstrategi og selve medieindkøbet, så I kan nøjes med at samarbejde med ét bureau.Med andre ord er selve platformen underordnet for os, hvis bare den gode og troværdige historie er i centrum – for den er og har altid været den røde tråd i vores arbejde.

Digital rådgivning

Vi bliver mere og mere digitale og mediemarkedet således også mere komplekst. Der opstår hele tiden nye muligheder og behovet for den erfarne rådgiver har aldrig været større.

Vi rådgiver og hjælper vores kunder med at lægge en digital strategi, der understøtter forretningsmålet. Vores medieafdeling er det første og det sidste led i kæden af markedsføring. De står for den strategiske planlægning af selve kampagnen, opsætning af tracking samt selve eksekveringen af kampagnen.

Vi hjælper også meget gerne med at besvare eventuelle spørgsmål og kommentarer, der måtte komme i kommentarsporet på sociale medier. Vi har erfaring med alt lige fra fødevarer til specifikke sygdomsområder, herunder potentielle bivirkningsindrapporteringer. Vi har et erfarent team, der årets 365 dage sikrer, at alle kommentarer og beskeder bliver læst og håndteret.

Vi kan bl.a. hjælpe med:
Marketingstrategi
Markeds- og forbrugerindsigt
Mediarådgivning
Analytics og tracking
Platformsstrategi (own, earned, paid)
Performance marketing
Digitale dashboards til afrapportering

Medieindkøb

Vi sidder et erfarent team til at sikre mediainvesteringen indkøbes og optimeres mest effektivt, så vores kunders afkast maksimeres. Selv den bedste strategi kan ende i en fiasko, hvis indkøbet ikke er gennemtænkt og optimalt.

Vi sikrer, at I får mest værdi ud af jeres annoncebudget – og hvis I ønsker det, tager vi jer meget gerne med i maskinrummet undervejs i kampagnen, så vi sammen kan optimere og justere kampagnen.

Her kan I læse om alt det andet, vi også er gode til, fx udvikling af kreative koncepter, film, animationer, podcasts og PR.

Vi kan bl.a. hjælpe med:
Content marketing
Influencer marketing
Søgemaskineoptimering/SEO
Programmatic
Offline medier
Digitale medier (fx Adform)
Sociale medier (fx LinkedIn og Meta)
Displaynetværk (fx Google Ads og YouTube)

Bo Falsing

Partner / CEO
+45 27 14 41 20

Rasmus Petersen

Paid Social Specialist
+45 21 95 60 38