Kunde:

Danske Lægers Vaccinations Service

Når vores opfattelse af rejser og vacciner brat ændres…
mockup-dlvs

Covid-19 har betydet, at vores ellers store rejselyst pludselig blev bremset. Men samtidig har vacciner vakt en helt ny genklang i ørerne på de fleste danskere. Danske Lægers Vaccinations Service er en af landets største vaccineudbydere – og nu også den største private aktør inden for Covid-19-vaccinationer i tre ud af fem regioner. Det krævede en total omlægning af virksomhedens webportal – hvor både viden og rådgivning om forskellige vacciner foregår, og hvorigennem bookinger til alle rejsevaccinerne sker.

1643

Nyt look og øget brugervenlighed
Vi re-designede sitet www.sikkerrejse.dk, så det blev nemmere at danne sig et overblik som forbruger, og så det samtidig afspejlede den omfattende ekspertise, Danske Lægers Vaccinations Service har på området. Og sikrede naturligvis, at sitet fortsat fungerede i relation til Google søgninger og annoncer.

Desuden fremtidssikrede vi både struktur og design, så flere indsatsområder kan tilføjes fremover – belært at den pludselige omlægning, der har været nødvendig for mange i forbindelse med Covid-19 pandemien.

Klar til mere opmærksomhed
Resultatet af den nye hjemmeside er, at Danske Lægers Vaccinations Service nu har en platform, der imødeser en rejseaktivitet, der forhåbentlig vil genopstå, omfattende Covid-19-vaccinationer, fremtidige nye indsatsområder samt kan fungere optimalt som landing site for kampagner på digitale og sociale medier.