BRANCHER

Vi er specialister i

sundhed fødevarer bæredygtighed

Hej. Vi hedder Kompas.

Vi laver kommunikation. Strategisk, kreativt og digitalt. Fx inden for lægemidler og healthcare, hvor vores kunder tæller de største medicinal-og lifescience-virksomheder i verden, en lang række danske og nordiske patientforeninger samt hospitaler og ministerier. Og inden for føde-og drikkevarer med brands, der vil skille sig ud og skabe loyalitet – med fokus på netop sundhed og bæredygtighed. Og så lige fjernvarme, som er en af de vigtigste værktøjer til et grønnere Danmark.

Healthcare

I Kompas Kommunikation kender vi ENLI-reglerne, er certificeret i GDPR – og kan samtidig være strategiske, digitale og kreative. Kompas Kommunikation har siden sin begyndelse arbejdet med healthcare og pharma. Vores nuværende og tidligere kunder tæller både de største medicinal- og life science virksomheder i verden, en lang række danske og nordiske patientforeninger samt hospitaler og ministerier. Vi har arbejdet med flere end 60 forskellige terapiområder – og arbejder både nordisk, europæisk og naturligvis dansk.
bæredygtig-medicinalindustri-
fødevarer

Føde- og drikkevarer

Føde- og drikkevarebrands skal tilbyde deres kunder mere end blot et produkt, hvis de vil skille sig ud og skabe loyalitet. De skal være del af et helstøbt univers, baseret på design og kommunikation, der inspirerer hele vejen fra hylden i butikken til køkkenet derhjemme.
fødevarer

Bæredygtighed

Virksomheders arbejde med bæredygtighed har enorm betydning for, hvad og hvordan de kommunikerer. Nogle af de brancher, vi især arbejder med i Kompas er medicinalindustrien og fødevarebranchen. Begge industrier er meget store og fortsætter stadig med at vækste. I Danmark er lægemidler fx en af vores største eksportvarer. Og det er klart, at så store industrier derfor også står for en stor del af en nations klimaaftryk. Men det er ikke kun skidt – for det betyder, at disse brancher samtidig har muligheden for at sætte et af de største bæredygtige aftryk på planeten. Hvis de vel at mærke vil – og hvis de erkender, at bæredygtighed er mere end bare klima og CO2. For der er meget mere at komme efter!
bæredygtighed

Hvordan kan vi hjælpe dig?

contact-kompas-kommunikation

Thomas Hartvig

Partner / Direktør

+45 21 65 96 70

contact-kompas-kommunikation

Bo Falsig

Partner / CEO

+45 27 14 41 20

contact-kompas-kommunikation

Camille Aulkær Andersen

Partner / Chef for Kompas Healthcare

+45 51 90 05 83

contact-kompas-kommunikation

Lotte Christensen

Senior kommunikationsrådgiver

+45 42 64 14 40